Diensten&
Producten

Reparatie van startmotoren

Een van de expertises van Auto Elektra Veghel in het repareren en reviseren van startmotoren. Een startmotor is een essentieel onderdeel dat het starten van een verbrandingsmotor vergemakkelijkt. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat uw startmotor weer optimaal functioneert.

Dankzij ons uitgebreide ruilprogramma kunnen wij startmotoren leveren voor vrijwel ieder automerk. Onze grote voorraad stelt ons in staat om u snel van dienst te zijn in onze werkplaats.

Startmotoren zijn cruciaal voor de werking van uw voertuig. Het is dan ook verstandig om startmotoren door een specialist te laten repareren en reviseren. Bij Auto Elektra Veghel bent u hiervoor aan het juiste adres! Heeft u vragen of wil u direct een afspraak plannen? 

Reparatie van Dynamo's

Bij Auto Elektra Veghel zijn wij daarnaast ook gespecialiseerd in het repareren en reviseren van dynamo’s. Een dynamo is een essentieel onderdeel dat elektrische stroom opwekt, om de accu van uw voertuig of vaartuig op te laden en de elektrische systemen van stroom te voorzien. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat uw dynamo weer optimaal functioneert.

Dankzij ons uitgebreide ruilprogramma kunnen wij dynamo’s leveren voor vrijwel elk automerk. Onze grote voorraad stelt ons in staat om u snel van dienst te zijn in onze werkplaats.

Dynamo’s zijn van cruciaal belang voor de werking van uw voertuig. Het is dan ook verstandig om dynamo’s door een specialist te laten repareren en reviseren. Bij Auto Elektra Veghel bent u hiervoor aan het juiste adres! Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft of om direct een afspraak te maken.

Omvormers & AGM-accu's

Onze omvormers stellen u in staat om de gelijkstroom van uw voertuig om te zetten naar wisselstroom, waardoor u elektrische apparaten en gereedschappen kunt gebruiken terwijl u onderweg bent.

Of u nu een vakman bent die zijn gereedschap wil voeden of een avonturier die van alle moderne gemakken wil genieten tijdens het kamperen, onze omvormers bieden betrouwbare en veilige stroomvoorziening.

Daarnaast hebben we ook AGM-accu’s in ons assortiment, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en lange levensduur. Of het nu gaat om uw voertuig, boot of recreatievoertuig, onze AGM-accu’s leveren de krachtige energieopslag die u nodig heeft, zelfs in veeleisende omstandigheden. 

Auto Elektra Veghel staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste omvormer of AGM-accu voor uw specifieke toepassing.

Auto Alarmen

Ons team is gespecialiseerd in het professioneel inbouwen van autoalarmen van DEFA AutoSecurity. Onze experts zorgen voor een zorgvuldige installatie van alarmen, waarbij elk systeem uitgebreid wordt getest.

De alarmsystemen van DEFA AutoSecurity voldoen aan de hoogste alarmklasse, zoals SCM Klasse 1 en Klasse 3. Dit maakt ze niet alleen effectief in het voorkomen van diefstal en inbraak, maar het kan ook een positieve invloed hebben op uw verzekeringspremie. Veel verzekeraars stellen namelijk eisen aan het type alarmsysteem en kunnen lagere tarieven bieden voor voertuigen met gecertificeerde alarmsystemen.

Bij Auto Elektra Veghel staan we klaar om u te helpen bij het kiezen van het beste alarmsysteem dat aansluit op uw wensen en de eisen van verzekeraars. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies.

Voertuigverwarming

Eberspächer is hofleverancier van alle truckfabrikanten en vele automobielfabrikanten, scheepswerven, carrosseriebedrijven en bussenbouwers. In Nederland is Eberspächer meer dan 45 jaar vertegenwoordigd en het bedrijf levert water- en luchtverwarmingen voor personenwagens, trucks, land- en bouwmachines, bussen, motor- en zeiljachten, kranen en speciaalvoertuigen.

De verwarmingen worden ingebouwd in de cabines ten behoeve van de chauffeur en passagiers, maar ook in laadruimten van bestel- en vrachtwagens om producten op een bepaalde temperatuur te houden of om ze vorst- en/of vochtvrij te houden.

Auto Elektra Veghel is gespecialiseerd in het inbouwen van verwarmingsinstallaties van Eberspächer in uiteenlopende voertuigen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover. Wij zijn u graag van dienst.

Voertuigvolgsysteem

Bij Auto Elektra Veghel begrijpen we hoe belangrijk het is om voertuigen en vaartuigen te kunnen volgen, beveiligen en praktische zaken als ritregistratie te vereenvoudigen.

Daarom bieden wij geavanceerde voertuigvolgsystemen (track & trace) en GPS peilzenders van Moving Intelligence. Met deze hoogwaardige systemen kunt u op elk moment van de dag de locatie van uw voertuigen en vaartuigen nauwkeurig volgen en beheren.

Onze experts staan klaar om u te helpen bij het selecteren en inbouwen van het juiste volgsysteem dat perfect aansluit op uw behoeften. Met de betrouwbare voertuigvolgsystemen en peilzenders van Moving Intelligence, kunt u uw bezittingen veilig houden en ritregistratie vereenvoudigen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies op maat.

Camerasystemen

Bij Auto Elektra Veghel bieden we hoogwaardige camerasystemen voor voertuigen, waaronder achteruitkijkcamera’s en 360° camerasystemen.

Onze expertise omvat het leveren en inbouwen van camerasystemen in diverse voertuigen. Of u nu een personenwagen, bestelwagen, vrachtwagen of ander voertuig heeft, wij helpen u graag bij het vinden en integreren van het juiste camerasysteem.

Met een achteruitkijkcamera vergroot u uw zicht achter het voertuig, wat de veiligheid verbetert bij het achteruitrijden en inparkeren. Onze deskundige technici zorgen voor een perfecte plaatsing van de camera voor een duidelijk beeld.

Voor een nog geavanceerdere zichtervaring bieden wij ook 360° camerasystemen. Hiermee heeft u een volledig overzicht van uw voertuig en de omgeving, wat het manoeuvreren vereenvoudigt.

Bij Auto Elektra Veghel begrijpen we dat navigatie een essentieel onderdeel is van het moderne autorijden. 

Onze expertise strekt zich uit tot het leveren en inbouwen van geavanceerde navigatiesystemen in verschillende voertuigen. Of u nu een personenwagen, truck of bedrijfsvoertuig heeft, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen het perfecte navigatiesysteem te vinden en te integreren in uw voertuig.

Onze deskundige technici staan klaar om uw voertuig uit te rusten met een navigatiesysteem dat naadloos in uw interieur past en eenvoudig te bedienen is. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen wij ervoor dat de installatie netjes en professioneel wordt uitgevoerd.